Espectacle sense 'Ni cap ni peus'

La companyia Circ Vermut compta amb David Candelich i Jordi Mas, formats a l'escola Rivel

Cultura, Societat

Espectacle sense 'Ni cap ni peus'
Espectacle sense 'Ni cap ni peus'

A banda del monòleg de Quim Masferrer, pensat per un públic adult, la programació al Parc Torras Villà s'ha ideat amb la intenció de donar resposta a les espectatives de diferents franges d'edat.

Així, el públic familiar pot optar per l’espectacle que es presenta dijous a la nit a l’amfiteatre del parc. David Candelich i Jordi Mas, tos dos formats a l’escola de circ Rogelio Rivel, es van conèixer a l’Associació de les Arts del Circ Cronopis de Mataró.

Després d’haver fet algunes accions conjuntes van decidir crear la companyia de Circ Vermut i preparar el seu primer espectacle plegats. És així com va néixer Ni cap ni peus, estrenat a la Mostra d’Igualada el 2016 i programat en festivals especialitzats com Clownia i Ple de Riure.

El públic de Granollers podrà riure amb aquest divertit xou en el qual dos personatges intenten sortir-se’n dels entrebancs que ells mateixos provoquen amb accions d’allò més quotidianes. L’humor esbojarrat està servit.

Una proposta fresca, dinàmica i en clau de circ que combina moltes disciplines clàssiques:  la manipulació d’objectes, els malabars, la perxa xinesa, la roda cyr o els verticals amb cadires i acrobàcia.

Un xou fresc en què la comicitat és sempre present, a més d’un caire familiar completament agradable perquè en gaudeixin tant els petits com els grans.

La sinopsi

A Ni cap ni peus dos personatges amb clau de circ i humor intentaran superar els entrebancs que ells mateixos es busquen amb accions quotidianes com pot ser seure en una cadira, penjar una jaqueta  o pintar un quadre.

Com que aquests dos personatges decideixen capgirar tots els objecte, persones o animals que es trobin i fer-los servir a la seva manera, es veuen immersos en un món d'incongruències impossible de desxifrar. Cal anar-hi preparat per riure i quedar sorprès! 

Festival de danses urbanes per als joves

Dissabte, la tercera proposta artística del parc Torras Villà és el festival de danses urbanes Hop Granollers, una proposta pensada per al públic jove, que combinarà el ball amb l'humor, gràcies a la presentació del clown Djammal. Hi actuaran Legacy Dance Company amb el duet One, la companyia Nouv@s amb la coreografia Djama, Aina & Arias amb A to A, Julien Rossin i Arias Fernández amb EFIL i Pulmón Beatbox per tancar la proposta.

El festival Hop és un projecte impulsat per l’associació El Generador, Art i Creació Cultural que des del 2011 fomenta la creació escènica contemporània de les danses urbanes.

El Hop, trobades de danses urbanes, és també una plataforma d’investigació, creació, exhibició i difusió que els ballarins i les ballarines de les danses urbanes tenen com a punt de trobada per poder desenvolupar i exposar els seus treballs artístics.

Edicions locals