Una noia denuncia un treballador de la discoteca Bora Bora per abús sexual

L'Ajuntament de Montornès rebutja l'acció i mostra el seu "ple suport a la víctima"

Societat

Denuncia per abús sexual contra un treballador de la discoteca Bora Bora
Denuncia per abús sexual contra un treballador de la discoteca Bora Bora

Una noia va denunciar que el passat 11 d'agost va patir una agressió sexual a la discoteca Bora Bora Granollers, situada a Montornès, per part d'un dels treballadors del local.

Joventuts d’Esquerra Republicana de Montornès detallen que "els fets van succeir als lavabos de noies on un treballador va abusar sexualment d'una noia, amb tocaments sense el consentiment de la noia i ensenyant-li el penis". També acusa que la discoteca "reprodueix violències cisheteropatriarcals i contra els nostres cossos amb publicitat, música i ideals patriarcals que ens oprimeixen a les dones i al col·lectiu LGTBI+". Per tot plegat, asseguren que no descansaran "fins que acabem amb aquest model d'oci nocturn masclista i denigrant envers les dones".

L'Ajuntament montornesenc, per la seva banda, ha volgut "reiterar el rebuig a la violència contra les dones i dir prou a les agressions sexistes". "Montornès no tolerarà cap tipus d'agressió sexista vers les dones, perquè creiem en un poble que diu a les dones que poden ser lliures i no valentes. També volem expressar el nostre ple suport a la víctima, dir-li que no està sola, i que treballem perquè aquest tipus d'accions no quedin impunes", apunta el comunicat del consistori.

L'escrit, a més, apunta que es continuaran "implementant mesures de prevenció, amb accions de sensibilització per tal d'eradicar les expressions sexistes de l'espai públic, però també en el privat, per fer que els nostres carrers, bars, discoteques siguin veritablement espais lliures de violència masclista". I clou: "cal seguir fent polítiques educatives i feministes per aconseguir un municipi igualitari".

Edicions locals