El barri de l'Hostal celebra tres dècades de festa

Entre dissabte i dimarts hi haurà activitats infantils, àpats populars, bingo, havaneres, exhibicions i ball amb orquestra

Cultura

Prop d'una vintena d'actes entre dissabte i dimarts serviran per celebrar la 30a edició de la festa major del barri de l'Hostal de Granollers, que organitzen any rere any els veïns a l'entorn del 9 de setembre.

El tret de sortida es farà dissabte a les 10 h amb un concurs de dibuix que donarà pas al parc infantil –instal·lat d'11 a 12.30 h i de 17 a 19 h al carrer Lledoner– i a la festa de l'escuma (12.30 h). Ja al vespre, els veïns soparan al carrer i arrodoniran la vetllada amb el ball amb l'orquestra Son d4.

Diumenge de bingo

Diumenge la missa a les 9 h obrirà el programa festiu, que continuarà a les 11 h amb la pintada de guixos al carrer. Els més petits també podran gaudir, a partir de les 11.30 h, dels jocs aquàtics, seguits de l'exhibició de zumba, a les 12.30 h. Els àpats populars també seran protagonistes de la jornada i a partir del migdia ja es podrà anar sentint l'olor de la paella popular que se servirà a les 14 h. Ja a la tarda, la sobretaula (16 h) s'acompanyarà d'havaneres. I, a les 19 h, hi haurà l'exhibició de sevillanes.

Sens dubte, un dels actes més esperats de diumenge és el ja habitual bingo popular (19.30 h), que posa en joc premis molt llaminers. Enguany s'hi podrà guanyar un pernil i un tiquet de menú al restaurant Os Galegos, un tiquet per al Balneari Blancafort de la Garriga, que inclou sopar, dormir, esmorzar i el circuit d'aigües termals per a dues persones. També es lliuraran als afortunats un patí elèctric Step Way, un televisor de 32 pulzades i una robot de cuina Moulinex Cookeo.

'Hostalvision'

Dilluns les activitats es concentren a la nit (22 h) amb l'Hostalvision, un espectacle de play back i monòlegs protagonitzat pels veïns del barri.

La darrera jornada festiva de dimarts, l'Hostal acollirà un espectacle de pallassos (11.30 h), un concurs de truites (12 h), l'homenatge anual a la gent gran (17 h) i l'actuació de la coral (19.30 h). 

Edicions locals