Cs diu que l'alcalde socialista Mayoral està al servei dels 'separatistes'

El portaveu de Ciutadans, Enric Meseguer, ha rebutjat el ban del batlle en què critica la presó dels polítics i líders socials catalans

Política

Enric Meseguer, regidor portaveu de Cs a l'Ajuntament de Granollers
Enric Meseguer, regidor portaveu de Cs a l'Ajuntament de Granollers

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Granollers, Enric Meseguer, ha acusat l'alcalde socialista Josep Mayoral de "ser còmplice i estar al servei dels separatistes", després que el batlle granollerí fes públic el ban amb motiu de la diada, en el qual es posiciona novament a favor del dret a decidir i critica la judicialització de la política.

Mayoral hi explicita que "no té cap sentit que nou dirigents polítics i líders socials estiguin en presó preventiva".

Per a Meseguer, Mayoral fa de "crossa" de l'independentisme, que a Granollers "actua amb el seu beneplàcit i complicitat". A més, considera que el fet que l'Ajuntament permeti la col·locació de "símbols partidistes" a edificis i espais públics ha comportat "una greu violació dels principis de neutralitat i objectivitat institucional reconeguts a la Constitució".

Per això, Cs ha sol·licitat formalment la retirada "immediata de la simbologia independentista partidista dels edificis i espais públics del municipi".

Edicions locals