El delegat del Govern a Barcelona i el conseller El Homrani es reuneixen amb Mayoral

Juli Fernàndez va ser dilluns a Granollers per conèixer les afectacions de la tempesta de divendres

Política

Juli Fernández, a l'Ajuntament amb Josep Mayoral
Juli Fernández, a l'Ajuntament amb Josep Mayoral | Gencat

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez, es van reunir dilluns a la tarda amb l’alcalde, Josep Mayoral, i regidors de Granollers per conèixer in situ les afectacions de la tempestes de divendres passat i posar-se a disposició del consistori.

Segons un comunicat del conseller de Treball es va constatar la immediata reacció de coordinació dels diferents cossos de Seguretat que van participar durant les tasques de neteja, així com la importància de no haver de lamentar víctimes ni danys personals.

La Generalitat s’ha ofert a l’Ajuntament per fer l’acompanyament i informació dels drets dels veïns i veïnes perjudicades per tal de rescabalar les despeses dels danys.

A partir d’aquesta trobada s’han compatir elements de millora de la ciutat de Granollers  i dels serveis de prevenció de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, per tal de donar resposta i guanyar eficiència en situacions similars com les viscudes fa uns dies.

La ciutat de Granollers ha anat recuperant la normalitat després de les intenses pluges de divendres, que van deixar més de 80 litres d’aigua per metre quadrat en una hora.

Edicions locals