Classes obertes de dansa a Roca Umbert

La jornada es farà el 6 d'octubre i és un tastet de les activitats que fan les escoles de dansa a Granollers

Cultura

El proper 6 d’octubre tindrà lloc a Roca Umbert Fàbrica de les Arts el Vine a Ballar, una jornada gratuïta de classes obertes participatives de moviment. L’objectiu és oferir un tastet de les activitats que fan les escoles de dansa de Granollers al llarg del curs.

Les activitats s'han programat d'11 a 13.30 h, de manera que es podrà provar de fer acroioga per a adults a càrrec d'Espai Ioga, bachata per a adults a càrrec de Partenaire, iniciació a la dansa en família, infants d’entre 4 i 6 anys amb pares i mares, a càrrec d’Àgueda Murillo, a les 11 h.

A les 11.45 h s'ha programat el taller d'acrobàcies per a adults amb Carlos Carmona i Trackdance; de dansa-teatre per a infants d’entre 6 i 12 anys, a càrrec de Milnotes, i de Salsa Cubana per adults amb Rítmic.

A les 12.30 h, Bigpotters Swing oferirà swing per a adults i Arsènic, The Underground of movement per a adults.

Totes les activitats són gratuïtes, tot i que cal inscriure's al web de Roca Umbert. Les classes es faran al Centre d’Arts en Moviment (CAM) de la Fàbrica de les Arts, el centre de creació per a l’aprofundiment del llenguatge del cos vinculat a les disciplines de teatre, dansa i circ.

Edicions locals