Carles Gironès, reelegit president de PimeComerç Vallès Oriental

L'entitat vol segui treballant en la formació, la digitalització i la sostenibilitat

Economia

Carles Gironès i Batllori ha estat reelegit president del consell territorial de PIMEComerç Vallès Oriental per continuar al capdavant de les tasques de la sectorial al territori, i seguir treballant en  objectius per al petit empresari de comerç català: la sostenibilitat, la institucionalitat, la formació i la digitalització del comerç.

Àlex Goñi, president de PIMEComerç, amb l’objectiu de constituir la Comissió Permanent, confia de nou en Carles Gironès per formar part de l’equip que ha d’integrar la nova directiva de la sectorial i potenciar així el comerç del Vallès Oriental.

El reelegit president de PIMEComerç al Vallès Oriental ha declarat: “Em sento molt agraït per la confiança que PIMEComerç ha tornat a dipositar en la meva gestió, la qual no seria possible sense la col·laboració i la bona predisposició dels membres del Consell de la comarca i de l'equip tècnic i administratiu de la delegació. Tenim un equip fort i engrescador i estem focalitzats a continuar treballant quatre anys més, col·laborant també amb els ajuntaments i les institucions del territori per a la millora del comerç de proximitat del Vallès Oriental”.

Edicions locals