Un cofundador de Fotocasa compra el 20% del portal granollerí Tusclases

Actualment la iniciativa fundada a la ciutat té més de mi milió de professors i és una de les comunitats educatives més grans del món

Economia

El fundador de Fotocasa compra el 20% del portal granollerí Tusclases
El fundador de Fotocasa compra el 20% del portal granollerí Tusclases

El cofundador de fotocasa.es, David González, inverteix en Tusclasesparticulares.com, el portal líder de classes particulars a l'Estat, fundat i amb seu a Granollers. El fundador també de Redarbor –segundamano.es i coches.net– ha adquirit el 20% de la granollerina Tusclases.
 

Tusclases té més de mig milió de professors, i és una de les comunitats educatives més grans del món. Fins ara, ha aconseguit que més de 2 milions d'alumnes aconsegueixin els seus objectius amb al seu professor particular. “Gràcies a aquest acord podrem accelerar encara més la internacionalització de Tusclases, i arribar a milions de nous alumnes", assegura Albert Clemente, CEO i fundador de Tus Media.

Precisament les sinergies i la relació entre l'ocupació i la formació són les principals raons de la participació de CompuTrabajo (que forma part de Redarbor) en Tusmedia. David González assegura que “la companyia de l’Albert Clemente té molt de potencial, i esperem poder ajudar en el seu creixement aportant la nostra experiència i know how de més de 20 anys en els classificats online”.

Tusclases va néixer amb l'objectiu de posar en contacte professors particulars i alumnes que necessitaven classes. Actualment està present a 14 països d'Europa i Llatinoamèrica, entre els quals destaquen França, l’Argentina i Xile. A finals del 2014, Tus Media va llançar la plataforma de classes online Classgap, que ha revolucionat el sector desenvolupant una tecnologia pròpia. Classgap s'ha convertit en un referent en el món de l'educació, i ja l’utilitzen alumnes de més de 90 països.

Edicions locals