La festa del barri Ricomà estrena un concurs d'acudits

Els actes van començar ahir, dijous, i continuaran fins diumenge

Cultura, Societat

L'Associació de Veïns de Ricomà Centre estrena un concurs d'acudits per la festa del barri, que se celebra del 13 al 16 de setembre. El certament tindrà lloc diumenge al migdia i estarà conduït pel còmic David Barragan.

Els actes van començar ahir, dijous, amb el guarniment dels carrers i el sopar dels voluntaris (21 h). Aquest vespre tindrà lloc un concert amb R4 Jazz Trio i la nit de la cervesa a càrrec de Cal David i l'Anònims.

Dissabte hi ha programada una caminada i bicicletada amb esmorzar, i activitats infantils durant tot el dia, amb inflables i jocs tradicionals com l'estirada de corda o el joc de trencar l'olla. Al vespre se celebrarà un sopar amb ball.

El darrer dia de festa començarà amb un esmorzar de la tercera joventut (10 h), l'estrena del concurs d'acudits, un dinar amb aperitiu i mariscada per celebrar els 35 anys de la festa i un concert d'havaneres que posarà el punt final a la gresca.

La festa del barri Ricomà és la més antiga de totes les festes de Granollers, només igualada per la festa major de la ciutat.

Edicions locals