L'Hospital insta a què s'apliqui la sentència per poder recuperar el pàrquing

El Jutjat va condemnar Proursa a abandonar l'aparcament el juny passat, però l'empresa no ha complert i ha interposat un recurs d'apel·lació

Societat

La Fundació Hospital de Granollers ha instat el jutjat a què apliqui de forma provisional la sentència que extingia el contracte entre la fundació i l'empresa Proursa per tal de poder recuperar el seu pàrquing.

La sentència es remunta al 27 de juny, quan el Jutjat de primera instància número 6 de Granollers va dictar extingit el contracte entre l'Hospital i l'empresa Proursa per a l'explotació de l'aparcament.

La sentència tenia efectes del 31 de desembre de 2016 i condemnava Proursa a abandonar les instal·lacions per tal que la fundació pogués recuperar el pàrquing. També obligava l'empresa a indemnitzar l'hospital per la seva explotació indeguda des de l’1 de gener de 2017 i fins al moment en què l'aparcament fos retornat.

De moment, però, l'Hospital assegura que Proursa no ha donat compliment de la sentència. De fet, el passat 3 de setembre l'empresa va interposar un recurs d’apel·lació davant l’Audiència Provincial contra la sentència dictada a mitjans d'aquest any.

Edicions locals