Els Diverdivendres tornen amb jocs, cinema, titelles i un taller per aprendre a fer els pastissets d'en Doraemon

La primera activitat seran jocs al carrer que se celebraran el 5 d'octubre a la Porxada

Societat

La Porxada acollira el 5 d'octubre la primera sessió dels Diverdivendres, la programació d'activitats familiars de la Xarxa de Centres Cívics. Serà una proposta de jocs de carrer amb Guixot de 8 en què tothom podrà jugar amb objectes creatius i originals, com una escorredora convertida en una cistella de bàsquet o una bicicleta en un ocell (de 17 a 20 h).

Els jocs de carrer aniran seguits, el 16 de novembre, de l'espectacle de titelles Amor y pan, en què la companyia El Topil explica la història de la petita Musi, que es fa preguntes sobre l'amor, l'amistat i la vida en general. La representació tindrà lloc al centre cívic de Can Bassa a partir de les 18 h.

La proposta més dolça d'aquesta nova programació arribarà el 14 de desembre amb un taller de dorayakis, el pastisset preferit d'en Doraemon. L'activitat es realitzarà al centre cívic de Can Gili i s'organitzaran dos grups:per a infants de 3 a 5 anys (de 17.30 a 18.30 h) i de 6 a 11 anys (de 19 a 20 h). El taller anirà a càrrec del cuiner Dani Maldonado i les inscripcions es podran fer a partir del 3 de desembre al telèfon 93 849 90 45 o presencialment al centre cívic.

L'útima sessió del Diverdivendres tindrà lloc el 18 de gener al Centre Cívic Jaume Oller (17.30 h). Serà un taller anomenat Metamorfosi pastilínica que dirigiran Glòria Iniesta i Quim Ribalta, del projecte El Bombeto, i que està pensat perquè nens i nenes d'entre 3 i 11 anys descobreixin els inicis del cinema. Els més petits podran experimentar amb la imatge i crearan una seqüència de figures de plastilina que el zoòtrop estroboscopi permetrà veure en moviment. Les inscripcions s'obriran l'endemà de Reis, el 7 de gener, i es poden fer tant per telèfon com presencialment al centre cívic. Tots els tallers són gratuïts, però tenen les places limitades.  

Edicions locals