El CAP Vallès Oriental celebra 50 anys amb una caminada, tallers i una xerrada de l'exdirector

Es tracta del primer centre d'atenció primària que es va inaugurar a Granollers

Societat

| M.E.

El centre d’atenció primària (CAP) Vallès Oriental commemora els seus 50 anys d’atenció assistencial sanitària. Aquest CAP va ser el primer que es va inaugurar a Granollers. Fins aquell moment hi havia un ambulatori situat al mateix carrer on s’atenia la població de la zona en les poques consultes de què disposava el local.

Per tal de compartir aquesta celebració amb la ciutadania l’Institut Català de la Salut ha organitzat un programa amb activitats obertes per a divendres. Al matí està prevista una caminada popular amb membres de l’equip de professionals del CAP. El punt de sortida serà a la plaça de la Porxada de Granollers i el recorregut completarà un circuit de 6 quilòmetres aproximadament. Aquesta caminada pretén fomentar la pràctica de l’activitat física i, a més, es distribuiran productes saludables als participants per fomentar els bons hàbits.

Al migdia es duran a terme els actes institucionals al Museu de Ciències Naturals La Tela amb parlaments de representants de l’Institut Català de la Salut i de la direcció del CAP Vallès Oriental. També farà una xerrada Enric Domènech, metge i exdirector del centre.

La celebració acabarà a la tarda amb diversos tallers pensats per promoure rutines saludables entre els infants. La Porxada serà de nou l’emplaçament triat pels organitzadors per compartir la celebració amb tots aquells que hi vulguin participar.

Edicions locals