Tres empreses granollerines 'acceleren el creixement'

La 7a edició del programa de la Diputació i Pimec compta enguany amb set empreses del Vallès Oriental

Economia

Els representants de les empreses que participen enguany en el programa Accelera el creixement
Els representants de les empreses que participen enguany en el programa Accelera el creixement

Les empreses granollerines Fat Soluciones de Corte SL, Matic SA i Zentria Energia SL són tres de les set empreses de la comarca que participen enguany en el programa Accelera el creixement, organitzat per Pimec i la Diputació de Barcelona amb l’objectiu d'ajudar-les a impulsar el seu desenvolupament.

Fat Soluciones de Corte SL, situada al polígon Congost, es dedica a les màquines de tall i mecanitzat per barra, tubs, perfils d'acer i altres materials de fusteria d'alumini. Matic SA, al Coll de la Manya, fabrica, distribueix i comercialitza màquines per al sector de la confecció tèxtil, i Zentria Energia SL està situada a la carretera del Masnou i es dedica a les instal·lacions tèrmiques, elèctriques, de telecomunicacions, xarxes estructurades, informàtica i control en obres de cosnstrucció.

Suport a 50 empreses

En aquesta edició han estat set les pimes del Vallès Oriental que han estat escollides per participar a la 7a edició del programa, que ha comptat amb 50 pimes de la demarcació de Barcelona i el suport de 32 ens locals des de les seves unitats d’atenció a les empreses. Des d’aquests centres, juntament amb les delegacions de Pimec, es garanteix fer un seguiment i suport adequat durant tot el programa.

El cap de setmana, la diputada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Sònia Recasens, i el secretari general de Pimec, Antoni Cañete, van donar el tret de sortida a l’edició d’enguany en una sessió inaugural on van assistir representants de la cinquantena d’empreses.

En la sessió, Recasens va destacar els resultats dels participants d’anteriors edicions. “En tres anys s’han superat amb escreix els objectius marcats inicialment: l’ocupació i la facturació superen el creixement del 10% respectivament, les exportacions el 15% i els beneficis el 25%”, deia.

Per la seva banda, Antoni Cañete es mostrava satisfet per iniciar una nova edició d’un programa que contribueix “a la consolidació i el creixement del teixit productiu”, i destacava el suport a la transformació digital que es desenvoluparà en aquesta edició. “La transformació digital impacta en la manera de treballar de pimes i autònoms, i per això és important que adoptin eines digitals que les permetin ser més eficients i competitives”.

A més de les tres empreses granollerines, del Vallès Oriental també hi participen Productos Bufalo SA, de Mollet, i B2B Picking Channel Documentation, Fabricació de material elèctric SA i Gestió de Residus Cirera, totes tres de Lliçà de Vall.

Edicions locals