El fotògraf Jordi Ribó du 'L'ànima dels informatius de TV3' a les Franqueses

L'exposició i una conferència amb David Bassa i Carles Prats repassaran com es van viure els dies posteriors a l'1 d'octubre a la televisió catalana

Societat, Política

L'exposició de Jordi Ribó es va poder veure també a la llibreria La Gralla de Granollers
L'exposició de Jordi Ribó es va poder veure també a la llibreria La Gralla de Granollers

L'exposició 'L'ànima dels informatius de TV3' del fotògraf granollerí Jordi Ribó es podrà veure a partir de dijous i fins a finals d'octubre al vestíbul del consistori de les Franqueses. La mostra, que ja es va poder visitar a Granollers, retrata la feina dels professionals de la televisió pública catalana els dies després de l'1 d'octubre.

Ribó va entrar a TV3 per captar la feina de tots els professionals (presentadors, editors i càmeres) durant tres mesos de feina, i amb imatges en blanc i negre que plasmen els moments viscuts durant aquells dies en què la televisió pública era focus de pressió política.

L’Ajuntament de les Franqueses i el fotògraf Jordi Ribó han arribat a un acord per exposar aquestes fotografies durant un mes al vestíbul del consistori. La inauguració es farà dijous (19.30 h) amb la conferència Abans i després de l’1 d’octubre als informatius, a càrrec de David Bassa, cap d’informatius de TV3; Carles Prats, presentador i editor del TN migdia, i el mateix Ribó.

Edicions locals