La cançó italiana segons Sergio Dalma

El cantant sabadellenc torna al Teatre Auditori de Granollers per presentar el disc 'Via Dalma III' i amb les entrades exhaurides

Cultura

Sergio Dalma tornarà a pujar dissabte a l’escenari del Teatre Auditori de Granollers (TAG) amb les entrades completament exhaurides per presentar el darrer volum de la trilogia de cançons italianes de diversos autors, estils i dècades, iniciada el 2010.

Via Dalma III és una selecció, però, amb el segell propi de la seva veu personal, una de les més reconegudes i estimades del panorama musical dels últims 25 anys. Una col·lecció que agrada a fans de totes les edats i que reivindica autors de tota la vida i títols contemporanis per construir un preciós mosaic del millor pop italià de tots els temps.

Després del seu últim treball amb material inèdit al 2015, Sergio presenta aquesta nova col·lecció de cançons heterogènies però connectades per la reinvenció màgica de la seva veu. 12 cançons d'artistes tan variats com Lucio Dalla, Domenico Modugno, Drupi, Toto Cutugno, Matia Bazar, Antonello Venditti, Ricchi i Poveri, Gianni Bella, Pino Donaggio o Nicola di Bari. Uns autors que, en la veu de Sergio Dalma, cobren nous matisos capaços de reinventar cançons immortals.

Produït per Claudio Guidetti i gravat íntegrament en els estudis de Milà del Carrer Cadore 33 (que dóna títol al penúltim àlbum de l’artista), Via Dalma III té un so únic i distintiu del cantant sabadellenc.
 

Edicions locals