Una quarantena de comerços han presentat candidatura als primers Premis Porxada

La Gala de lliurament de premis, conduïda per l'actor Pep Plaza, serà dijous al Teatre Auditori de Granollers

Economia

La regidora Andrea Canelo, l'alcalde Mayoral i la presidenta de Gran Centre, Laura Sabatés, a la presentació dels Premis Porxada
La regidora Andrea Canelo, l'alcalde Mayoral i la presidenta de Gran Centre, Laura Sabatés, a la presentació dels Premis Porxada | M.E.

La primera edició dels Premis Porxada, promoguts per Gran Centre i l'Ajuntament de Granollers, ha rebut 39 candidatures en les diferents categories existents. Dijous es coneixeran els comerços guanyadors en una gala del comerç local, que se celebrarà al Teatre Auditori i que serà conduïda per l'actor Pep Plaza.

La categoria més concorreguda ha estat la d’innovació, a la qual s’han presentat 23 establiments: Illa esports, Ostrya, Pura India, Espai Pa, Tasmània, Help Point, Àgora, Jordi Ribó, Estabanell i Pahisa (Emagina), Perfumeries Júlia, Svelta lenceria y complementos, Pam de Sis, 0% Gluten, L’Artesanal, Insitu Skate Shop, El Jardí de Can Figueres, El Mirallet, Inhala, Calçats Miralles, Bellesa Essencial, Joan Sitjes, Calçats Tarrats, Pàrquings Blaus.

A la categoria de reforma de gran format hi ha hagut 10 establiments que han presentat la seva proposta: Farmàcia Bretcha, Calçats Tarrats, Calçats Nadal, Carpi, Opticalia, Ponys, Espai Wellness, Elan Vital, Nou Tenis Pàdel Belulla i El Jardí de Can Figueres.

D’altra banda, s’han presentat dues candidatures a Premi 25 anys, i quatre, al Premi de 50 anys. El premi honorífic està designat pel jurat d’aquesta edició, que està format per les associacions de comerciants de Comerç de Dalt, Del Rec al Roc, Sota el Camí Ral, Congost, Ramassar, Més que Comerç i Gran Centre i el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental i l'Associació d'Hotels Vallès Oriental.

Per últim es guardonaran cinc establiments històrics centenaris. Cada edició dels Premis Porxada guardonaran cinc establiments, del més antic al més modern.

L’actor i humorista Pep Plaza presentarà la Gala del Comerç de Granollers al Teatre Auditori. A partir de les 20.30 h ja estaran obertes les portes per assistir a l’acte, que estarà amenitzat per la companyia de Teatre Milnotes.

Edicions locals