La 26a Mostra de bestiari es dedicarà a l'aigua

Les activitats se celebraran dissabte durant tot el dia a la plaça de l'Església

Cultura

La Granota de Can Bassa és l'amfitriona de la Mostra
La Granota de Can Bassa és l'amfitriona de la Mostra

Finalment, la plaça de l'Església viurà aquest dissabte la 26a Mostra de bestiari, que organitza anualment Drac de Granollers i que aquest 2018 va haver de postposar-se –normalment gira a l'entorn de l'Ascensió–.

Ara sí, dissabte, a partir de les 10 h, es plantaran a plaça una desena de bèsties –amb la característica que la majoria esquitxen aigua–, encapçalades per l'amfitriona, la Granota de Can Bassa, acompanyada pel Drac petit i el Drac de Granollers. A més, hi haurà convidades el Burricorni (Canovelles), el Dofí del nucli antic (Barcelona), el Godrac (Mataró), el Gripau de les Bruixes del Nord (Sabadell), la Papallona de Sant Pere (Terrassa), el Basser de la colla dels Blancs (Granollers) i la Guita Xica de la colla dels Blaus (Granollers).

La mostra també comptarà amb activitats familiars, com jocs (10 h), l'estrena del conte de la Granota de Can Bassa (12 h), el concert i exhibició de bèsties (12.15 h), i un dinar de germanor de les colles participants (14 h). La cercavila començarà a les 17 h a la plaça de l'Església i transcorrerà pels carrers Museu, Nou, Anselm Clavé, Sant Roc i acabarà a la Porxada i, de nou, a l'Església amb el lluïment de colles.

Edicions locals