McDonald's obre un nou restaurant a la ronda Sud

El nou establiment obrirà la setmana que ve i comptarà amb una plantilla de 38 treballadors

Economia

McDonald's obre un nou restaurant a la ronda Sud
McDonald's obre un nou restaurant a la ronda Sud

La cadena nord-americana de menjar ràpid McDonald’s obrirà un nou establiment de 300 metres quadrats a Granollers el proper 18 d'octubre. Serà a l'entorn de la ronda Sud i oferirà als seus clients el nou servei a taula, McCafé i McAuto.

El nou restaurant tindrà 300 metres quadrats i obrirà les portes el proper 18 d'octubre. Disposarà de servei a taula i comptarà també amb quioscos Easy Order i McAuto. A més, l'establiment disposarà d'un espai McCafé per servir esmorzars i berenars als seus clients, de manera que oferirà un espai d'oci tot el dia.

D'altra banda, els clients podran degustar les hamburgueses més tradicionals, però també d’altres Premium, com la gama de Grand McExtreme de McDonald’s. També podran provar alguns productes amb una essència molt local, com les croquetes o el capritx de truita de patata, així com l’oferta de sempre, que inclou amanides, complements, gelats i postres.

Segons expliquen fonts de la cadena, aquest nou restaurant McDonald’s passa a ser el número 66 a la província de Barcelona, i donarà feina a 38 treballadors.

El franquiciat Eduard Rosàs, que ja gestiona cinc restaurants més a la demarcació de Barcelona, destaca que “amb aquesta obertura es confirma l’aposta de McDonald’s per la província de Barcelona, per la creació de llocs de treball i per voler estar cada vegada més a prop de tots els nostres clients, convertint-nos en un punt de trobada”.

Edicions locals