Cap punt del Bàdminton Granollers en dues jornades en perdre davant l'Arjonilla

El partit es va decidir per detalls

Esports

Dues derrotes seguides del Bàdminton Granollers
Dues derrotes seguides del Bàdminton Granollers

Granollers

Segona derrota en dues jornades del Bàdminton Granollers a la TOP8 LaLiga4Sports en caure per 3 a 4 davant l'Arjonilla. "Ha estat una llàstima no aconseguir la victòria. Èrem conscients que el partit es decidiria per detalls i, finalment, no hem pogut tancar de manera favorable el partit de dobles mixte o el decisiu punt de l'individual masculí. Tot i això, vull felicitar l'equip pel seu gran treball i entrega, i donar l'enhorabona a l'Arjonilla per la seva victòria merescuda", va explicar Rafael Lucas, tècnic i president del club, en finalitzar el matx. 

Els granollerins només van poder guanyar el partit de dobles jugat per la parella formada pel Marc i el Bernat, l'individual disputat per Carlos Piris i el també individual de Lara Lucas.

En només dues setmanes el Granollers tindrà una nova oportunitat de sumar els primers punts en el seu desplaçament a Eivissa per enfrontar-se a un dels favorits per emportar-se el títol de lliga: el CB Pitiús. Una prova del grandíssim nivell d'aquest equip és que té a la seva plantilla la triple campiona del món Carolina Marín.

Edicions locals