El KH-7 se situa als llocs capdavanters gràcies al seu ple de victòries al Palau d'Esports

Les granollerins han guanyat aquesta tarda al Mustang Elx per 29 a 28

Esports

Segona victòria consecutiva del KH-7 al Palau d'Esports
Segona victòria consecutiva del KH-7 al Palau d'Esports | Xavier Solanas

KH-7 i Fraikin estan intractables al Palau d'Esports aquest començament de temporada. Si els nois han aconseguit avui la tercera victòria en tres partits, les noies han fet el mateix unes hores després. Sis punts de sis possibles a casa. 

L'equip dirigit per Robert Cuesta ha sortit entonat al Palau d'Esports i en el minut 10 ja guanyava per 7 a 2 amb una Nicole Wiggins inspiradíssima sota pals. Però, a partir d'aquí, les il·licitanes s'han acostat en el marcador fins l'11 a 10 del minut 20 gràcies a un parcial de 3 a 8. Abans del descans, l'Elx ha aconseguit capgirar el resultat i la primera part ha acabat amb un 13 a 14.

El KH-7, liderat per Cecília Monteiro i Giulia Guarieiro, s'ha posat les piles i en el 35 ja tornava a anar per davant, 18 a 15. Els següents parcials de cinc minuts han acabat amb un 19 a 19 i un 22 a 21. La igualtat en el marcador ha estat la tònica durant els següents minuts i a falta de cinc el Granollers vencia per un sol gol, 28 a 27. Les il·licitanes han empatat, però Monteiro ha lligat la victòria local a falta de poc més d'un minut.

Aquesta victòria permet a les granollerines seguir a la part alta de la taula classificatòria amb 6 punts en 5 jornades.

Edicions locals