El Cicle Gaudí arriba a Granollers amb 'Formentera Lady'

La primera sessió comptarà amb la presència de la presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola

Cultura

Isona Passola
Isona Passola | wikipedia

El Cicle Gaudí –el circuit estable de cinema català impulsat per l'Acadèmia del Cinema Català– arriba avui, dijous (20 h) al Centre Cultural de Granollers, de la mà del Cineclub de l’Associació Cultural (AC) i en col·laboració amb el Consorci de Normalització Lingüística de la ciutat.

Així, Granollers se suma a la trentena de sales de tot el país que acullen el Cicle Gaudí, que presenta una pel·lícula de producció catalana al mes de forma simultània a les sales participants –de municipis com Cardedeu, Badalona, Berga, Cardona, Igualada i Moià, entre altres–.

En aquesta primera sessió, es projectarà la pel·lícula Formentera Lady de Pau Durà, i el Centre Cultural comptarà amb l’assistència de la presidenta de l’Acadèmia, la cineasta Isona Passola.
 

Formentera Lady explica com el Samuel (José Sacristán) va arribar a la Formentera hippie dels 70 i s’hi va quedar a viure, guanyant-se la vida tocant el banjo en un bar. Un dia rep la visita de la seva filla Anna (Nora Navas) i del seu nét Marc (Sandro Ballesteros). Sense feina des de fa temps, Anna ha acceptat una oferta a França que l’obliga a anar-se’n sola. Després del rebuig inicial, el vell hippie decideix fer-se càrrec del seu nét, i emprèn un trajecte que el farà transitar per les ombres del seu paradís.

Edicions locals