L'EC Granollers ensuma els llocs de promoció d'ascens en guanyar al Martinenc

Els de José Solivelles han vençut per 1 a 2 i ja sumen 7 partits sense perdre

Esports

Eufòria granollerina
Eufòria granollerina | ECG

GranollersSergi Escudero

L'EC Granollers va fer un salt en la classificació en vèncer per 1 a 2 al camp del Martinenc. La victòria s'ha forjat sobretot en els primers 35 minuts, que han estat excel·lents. En aques tram Joel Brey ha fet el primer gol en el 20 a passada de Sergi Pastells.

Els locals no han xutat per primer cop a porteria fins al minut 40, però Sergio Fernández encara ha hagut de salvar una altra ocasió de gol en el 45. La millora del Martinenc s'ha confirmat en començar la segona part, quan David López ha empatat el partit.

El Granollers s'ha quedat estabornit i no ha reaccionat fins al minut 65, quan Pastells ha estat a punt de marcar. Poc després Pau Darbra ha enviat una pilota al pal. Ha estat en el 75 quan el capità Ricky Alcántara ha transformat un penal forçat per Ricky Alcántara per donar la victòria als de José Solivelles.

Així, els granollerins trenquen una ratxa de quatre empats seguits i sumen set partits sense perdre. Gràcies a això ara són cinquens, a un sol punt de l'Horta, que marca els llocs de promoció d'ascens.

Tot i això, Solivelles considera que "ocupar els llocs de promoció d'ascens no és l'objectiu del Granollers aquesta temporada. Abans hi ha altres equips que els hi correspon estar-hi", segons ha explicat en finalitzar el partit a Ràdio Marca. "Però els set partits que portem sense perdre demostren que som un equip sòlid. Avui mateix, hem fet una primera part per acabar-la guanyant 0 a 2", ha afegit.

Edicions locals