La granollerina Sandra Sabatés, premi Ondas a la millor presentadora

Sabatés presenta des del 2012, juntament amb El Gran Wyoming, un informatiu en clau d'humor a La Sexta

Cultura

Sandra Sabatés, a 'El Intermedio'
Sandra Sabatés, a 'El Intermedio'

La periodista granollerina Sandra Sabatés, presentadora del programa El Intermedio, de La Sexta, juntament amb el músic i actor El Gran Wyoming, ha rebut un premi Ondas Nacional de Televisió com a millor presentadora de televisió.

El jurat dels premis Ondas han decidit concedir el guardó a Sandra Sabatés pel seu treball com a presentadora a El Intermedio, “on posa de manifest una mirada pròpia, una qualitat professional i una empatia amb els espectadors al servei d'un programa que té un punt de vista crític amb l'actualitat”.

Sabatés, de 39 anys, és llicenciada en Comunicació Audiovisual i, entre d’altres, ha presentat programes informatius a l’Hospitalet de Llobregat, Canal Sur o TVE a Catalunya. Des del 2012 és copresentadora d’El Intermedio a La Sexta, i a Twitter compta amb gairebé 89.000 seguidors.

Altres guardonats en l’edició d’enguany dels premis Ondas han estat, entre d'altres, Jordi Basté, d’El món a RAC1, com a millor presentador de ràdio; Jesús Calleja, com a millor presentador de televisió; la sèrie Fariña com a millor producció espanyola, o l’actor Oriol Pla pel seu paper a El día de mañana.

 

Edicions locals