L'assemblea del Club Natació Granollers votarà els estatuts i el pla director

Se celebrarà avui a les 19 h

Esports

El Club Natació Granollers celebra avui l'assemblea general extraordinària
El Club Natació Granollers celebra avui l'assemblea general extraordinària | CNG

Granollers

Avui dijous, el Club Natació Granollers celebra l’assemblea general extraordinària –a les 19 h en primera convocatòria, i a les 19.30 h en segona convocatòria–. La junta directiva, presidida per Eduard Escandell, l'ha convocat per presentar i sotmetre a la votació dels socis de ple dret el pla director, que conté les properes intervencions arquitectòniques a curt, mitjà i llarg termini previstes a les instal·lacions del club. 

Per exemple, la nova zona d'aigües, un nou edifici per a vestidors o les reformes de les piscines 1 i 2. També se sotmetran a votació les fases d’execució d’aquest pla director i es demanarà a l’assemblea que autoritzi poder augmentar el límit de despesa del 20% -establert pels estatuts- respecte l’import total del pressupost anual de l’exercici vigent fins al 30% per tal de poder executar el pla director que es presentarà.

En l’assemblea també es presentarà la modificació dels estatuts del club, que van ser sotmesos a un procés participatiu dels socis. Mitjançant un consell avaluador va acabar definint-se l’esborrany que s'ha d'aprovar

Edicions locals