Joan Díaz, de l'assessoria JDA, a la nova junta de Foment del Treball

Díaz també és president de la Unió Empresarial Intersectorial (UEI)

Economia

Joan Díaz, del despatx JDA i president de la Unió Empresarial Intersectorial (UEI)
Joan Díaz, del despatx JDA i president de la Unió Empresarial Intersectorial (UEI)

La patronal Foment del Treball ha renovat aquesta setmana la seva junta directiva, formada per una vuitantena de persones i que a partir d'ara presidirà Josep Sánchez Llibre.

Un dels integrants de la nova junta és el granollerí Joan Díaz, de l'assessoria JDA i president de la patronal Unió Empresarial Intersectorial (UEI) des del 2015. Díaz, de 60 anys, va fundar el 1982 el despatx JDA Assessors Consultors Professionals, amb seu a Granollers i Sabadell.

És membre de l’Associació Internacional d’Auditors de Comptes (IFAC), de la Santa Fe Associates Internacional (SFAI) i de SFAI Spain, una xarxa de despatxos d’assessors d’empreses a la península.

En l'acte de proclamació de la nova junta, el nou president assegurava la seva voluntat de “combinar i aprofitar el talent i l’experiència del Foment actual per fer un salt endavant i mantenir la independència econòmica, la capacitat d’influència i la rellevància del Foment".

Uns valors que es posaran a treballar ”intensament per facilitar el retorn de les empreses que han marxat de Catalunya”. Sánchez Llibre també demanava “unitat i gosadia” per fer un Foment modern i influent.

 

Edicions locals