Obertes inscripcions per a la conferència estratègica de tancament del Pla Estratègic

Dissabte 17 de novembre, el Teatre Auditori de Granollers, acollirà la trobada

Societat

Una de les conferències Ciutats sostenibles per transformar el món
Una de les conferències Ciutats sostenibles per transformar el món | Oriol Font

Quins són els reptes de la ciutat i com s'han d'afrontar són algunes de les preguntes que es pretén respondre dissabte 17 de novembre al Teatre Auditori de Granollers, en el marc de la Conferència Estratègica de Tancament del II Pla Estratègic. Per participar en aquesta trobada cal inscriure’s prèviament, omplint aquest formulari.

A la conferència de tancament es posaran en comú les reflexions del cicle de xerrades Ciutats sostenibles per transformar el món, que s’ha fet aquesta tardor amb la participació de persones expertes en diferents àmbits i 300 assistents.

Dissabte vinent es tractaran els següents temes: el dret a la ciutat, la corresponsabilitat en la gestió dels béns comuns i els nous models de desenvolupament sostenible des de la ciutat. Les taules estaran formades per un dinamitzador, persones expertes en la temàtica i ciutadans i ciutadanes. En tot moment serà un procés obert al debat i a la reflexió conjunta. Finalment, es faran unes conclusions amb totes les idees que s'hauran recollit a les tres taules, les quals serviran de punt de partida per al proper Pla Estratègic, el qual s’emmarcarà dins l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible.

El programa començarà a les 9 h amb el lliurament d'acreditacions. A les 9.15 h es farà la benvinguda i el balanç del segon Pla estratègic de la ciutat. Després d'una pausa, a les 10.30 h començarà el debat a les tres taules, que es clouran a les 12 h. Seguidament començarà la sessió plenària amb la presentació de les conclusions.

Edicions locals