Cinta Vidal ultima el mural dedicat als refugis antiaeris

La intervenció artística, en el marc del projecte Murs que Parlen i del 80è aniversari del bombardeig, s'ha fet al carrer Catalunya

Cultura

Cinta Vidal ultima el mural dedicat als refugis antiaeris
Cinta Vidal ultima el mural dedicat als refugis antiaeris

L’artista cardedeuenca Cinta Vidal ha pintat aquesta setmana un mur inspirant-se en el concepte de refugi. Avui, divendres, ultimava els detalls d'aquesta intervenció artística que està a la cantonada del carrer de Catalunya amb el carrer de la Muralla, i que forma part del projecte d'art urbà Murs que Parlen i de la commemoració del 80è aniversari del bombardeig del 31 de maig de 1938.

Cinta Vidal Agulló té un Grau Superior d’Il·lustració per l’Escola Massana de Barcelona, i pinta i dibuixa des de ben petita. Als 16 anys va iniciar-se com a aprenent al Taller d’Escenografia Castells Planas de Santa Agnès de Malanyanes on va aprendre l’ofici de pintar telons i estimar l’escenografia. Des de fa uns anys s’ha encaminat cap al món de la pintura i l’obra pròpia.

La intervenció sobre el refugi retrata una amalgama de portes i matalassos, objectes per protegir-se i amagar-se en cas d'un atac aeri, com fa el personatge que apareix al centre del mural, tapat amb una manta.

Edicions locals