El Black Friday arriba a més de 120 comerços de Granollers

Moltes botigues i serveis aplicaran descomptes divendres i dissabte

Economia

El Black Friday arriba a més de 120 comerços de Granollers
El Black Friday arriba a més de 120 comerços de Granollers

Més de 120 botigues participaran enguany, un cop més des del 2015, en la celebració del Black Friday, una jornada de descomptes comercials prèvia a les festes nadalenques que té l'origen als països anglosaxons, on se celebra l'endemà del Dia d'Acció de Gràcies, el quart dijous de novembre.

L'esdeveniment té cada cop més bona acollida també entre els clients, que poden avançar així a bon preu les compres de Nadal. “El Black Friday és un fenomen globalitzat i els comerciants de Granollers no volen quedar-ne al marge”, diu Laura Sabatés, presidenta de Gran Centre.

“Per això donem suport als nostres associats fent difusió i promoció a les xarxes socials de les seves ofertes i descomptes, fent cartellera i creant ambientació”.

A Granollers, a més, els comerços adherits a Gran Centre allargaran el Black Friday també a dissabte, de manera que les ofertes i descomptes, d'entre el 10% i el 30%, es trobaran durant dos dies. “Volem que es vegi que no cal marxar fora per trobar productes variats i de qualitat a la ciutat; volem evitar la fuga a altres indrets”.

Gran Centre ja ha consolidat la fórmula de celebrar el Black Friday dos dies, “els clients ho coneixen i cada cop s'hi afegeixen més comerços”, diu Sabatés, qui apunta que, més enllà de les botigues de roba, complements, tecnologia o perfumeria, cada any hi ha més establiments de serveis, com perruqueries o centres d’estètica.

Alumnes de grau mitjà a Gran Centre

Dilluns i dimarts, alumnes del grau mitjà d’Activitats Comercials de l’INS Carles Vallbona van visitar comerços i serveis de Gran Centre per tal de conèixer diferents eines de màrqueting comercial: com es presenta el producte o servei o les maneres atractives de promocionar la compra entre d’altres.

En pocs mesos els comerços i serveis adherits rebran una resposta del treball realitzat pels alumnes. Aquesta és, segons Gran Centre, “una aposta més en el compromís i apropament del món educatiu amb el teixit empresarial de la ciutat”.

Edicions locals