El granollerí Dani Mateo es nega a declarar

L'humorista investigat per "ultratge a la bandera" lamenta que es porti "un pallasso" davant la justícia per fer la seva feina

Societat, Política

| Toni Torrillas

Redacció / ACN

L'humorista granollerí Dani Mateo s'ha acollit al dret de no declarar davant del jutge de Madrid que l'havia citat com a investigat per haver-se mocat amb la bandera espanyola al programa El Intermedio de La Sexta. Abans d'entrar al Jutjat d'Instrucció 47 de Madrid, el còmic ha mostrat la seva preocupació en declaracions als mitjans que es porti "un pallasso" davant la justícia per "fer la seva feina".

Mateo també ha afirmat que el més intel·ligent en aquest moment és "estar callat" i esperar la decisió de la justícia. Un grup reduït de persones l'ha increpat a la sortida lluint una bandera d'Espanya entre crits de "mal nascut".

La citació sorgeix de la denúncia interposada per l’organització Alternativa Sindical Policial per un delicte d’odi i un altre d'ultratge a la bandera. Fruit d'aquell episodi, pel que ha hagut de demanar disculpes, el programa El Intermedio, on treballa, va ser objecte també d'una campanya de boicot que va portar diversos marques a retirar la seva publicitat.

Edicions locals