L'Escola Ponent obre el pati i incorpora més jocs

Aquest divendres (16 h) s'inaugura un mural al pati d'infantil

Societat

Pares, mares i alumnat amb el joc de paracaigudes
Pares, mares i alumnat amb el joc de paracaigudes

L’Ampa de l'Escola Ponent ha iniciat aquest curs el projecte Patis en Moviment –per al qual ha obtingut una subvenció municipal–, que pretén potenciar el pati de l’escola com un espai d’oportunitats d’aprenentatge i també incorporar-lo com una eina de participació i de conscienciació de tota la comunitat educativa entorn els beneficis del joc en el procés evolutiu dels infants.

El projecte, amb una continuïtat de dos cursos, té quatre eixos. El primer és la creació una comissió escolar de pati que generi espais de participació de tota la comunitat educativa per organitzar-se entorn al pati.

El segon són els patis compartits, una iniciativa que obre el pati d'infantil els divendres a les famílies de primària per jugar organitzadament amb els seus fills i filles i la resta de les famílies. En tercer lloc, es pretén adequar els patis amb elements de joc –al pati d’infantil aquest curs i al pati de primària, el vinent–.

Finalment, s'ha iniciat un projecte de mur participatiu, amb un dibuix al mur del pati treballat conjuntament entre alumnes, mestres i famílies, i amb l'assessorament l’artista granollerí Pau Farell, qui ja va fer una actuació amb l’escola fa uns anys. Serà avui divendres a les 16 h.

 

Edicions locals