Dimiteix Xavier Abolafio, president de l'EC Granollers

El dirigent ha estat vuit temporades al capdavant del club vallesà, el qual va retornar a Tercera Divisió després d'haver caigut fins la Segona Catalana

Esports

Xavier Abolafio, vuit anys president de l'EC Granollers
Xavier Abolafio, vuit anys president de l'EC Granollers | ECG

Avui s'acaba una etapa a l'EC Granollers. El seu president durant els últims vuit anys, Xavier Abolafio, ha presentat la dimissió. Aquesta, s'afegeix a les renúncies de Jordi Codina, vicepresident i mà dreta d'Abolafio, i de Josep Bertran, tresorer, el mes de juny. 

“Sento que és el moment de donar pas a un altre president que pugui donar el 100% pel club. Seguiré a la junta directiva i l’Esport Club Granollers sempre podrà comptar amb mi pel que necessiti. Considero que la meva dimissió arriba en el moment adequat perquè sé que el club està en bones mans”, ha explicat Abolafio. Des de l'1 de juny, l'ECG està gestionat per Nama Sports, amb el seu director general, Carlos Arean, al capdavant. 

Abolafio va retornar el primer equip a Tercera Divisió la temporada 2014-15 després d'haver caigut fins la Segona Catalana. El relleu en la presidència l’assumirà provisionalment l’actual vicepresident, Juan Castillo, a l’espera que ho ratifiquin els socis en assemblea. 

 

Edicions locals