Isaac Kiprono i Montse Mas s'enduen el 52è Cros Internacional de Granollers

Des de l'edició del 2014 no guanyava la prova una atleta catalana

Esports

Isaac Kiprono durant la prova.
Isaac Kiprono durant la prova. | Club Atlètic Granollers

Granollers

Diumenge es va disputar la 52a edició del Cros Internacional Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers una de les cites més multitudinàries del camp a través català, perquè és l’únic cròs disputat a Catalunya que forma part del calendari RFEA. A més, és puntuable pel Gran Premi Català, en el qual és la tercera prova de les sis programades del circuit.

Isaac Kiprono es va endur la victòria en un matí de sol radiant en la categoria sènior-sub 23 masculí en aturar el cronòmetre en 29 minuts i 11 segons. Només 20 segons després va arribar l'atleta sub 23 Abdessamad Oukhelfen i va completar el podi Mourad Namaan, amb 29s i 46s. Els tres atletes van baixar dels tres minuts per quilòmetre.

En categoria femenina, la guanyadora va ser Montse Mas, atleta catalana, fet que no succeïa des de la victòria de Marta Galimany el 2014. La corredora va parar el cronòmetre en 28 minuts i 19 segons, 22 menys que els fets per Miriam Ortiz, la segona classificada, i 49 menys que Bàrbara Ramón, la tercera.

El bon temps va provocar que els voltants del circuit granollerí estiguessin plens d'un públic que va animar en tot moment els atletes participants.

Edicions locals