El Cap d'Any de Jovent Ignorat torna al Parquet

Hi actuarà la banda de versions The Aguateques i el PD Pausa

Cultura

La revetlla de Jovent Ignorat fa anys que no se celebra a El Parquet
La revetlla de Jovent Ignorat fa anys que no se celebra a El Parquet | Arxiu

L’associació Jovent Ignorat torna a organitzar el Cap d’Any Jove a Granollers sota el nom de la Revetlla del Ignorats. Després que el 2015 es traslladés a la Nau B1 amb un format més petit –en què les entrades s'esgotaven en hores– la festa es tornarà a celebrar al pavelló El Parquet, com en els inicis.

L’organització celebrarà la 15a edició d’aquesta festa, que aposta per "un remember de les millors nits de Cap d’Any que s’han viscut a Granollers". Com en les edicions anteriors, les entrades només es poden comprar per internet a partir d'avui, dilluns, a la web www.joventignorat.cat.

Com és habitual a les revetlles del Jovent Ignorat, la música en directe i punxadiscos seran els protagonistes durant tota la nit. The Aguateques, un grup de versions de música patxanga, pop i disco des dels 70 fins a l'electrollatí actual –passat per l'ska, el rock, el funk i la rumba–, seran els encarregats de donar la benvinguda al 2019. Per continuar la festa i fins a les 7 de la matinada, hi haurà el PD Pausa, el punxadisc de la Disco Inferno de festa major.

A diferència d’altres edicions al Parquet, l’accés a les instal·lacions canviaran i, per això, els organitzadors recomanen estar atents a les xarxes socials, des d'on s’anirà informant de tots els detalls.

Jovent Ignorat recorda que igual que en la darrera edició, les portes al recinte s’obriran a la 1 de la matinada, se seguirà mantenint el servei de guarda-roba, es donaran obsequis durant tota la nit i s’acabarà la festa amb un esmorzar. El preu de l'entrada és de 15 euros.

Edicions locals