L'Albada i la Parròquia celebren la 34a Trobada de Corals

Enguany a l'actuació de diumenge s'hi ha convidat l'escolania de Sant Esteve de la Garriga

Cultura

L'Albada i la Parròquia celebren la 34a Trobada de Corals
L'Albada i la Parròquia celebren la 34a Trobada de Corals

La Coral Albada i la Parròquia de Sant Esteve organitzen, en col·laboració amb l’Ajuntament de Granollers, la Federació Catalana de Pueri Cantores i patrocinadors privats, la 34a edició de la Trobada de Nadal de corals, que es durà a terme diumenge a la ciutat.

La coral Albada, que va ser creada per la vedruna Germana Carme Piguillem ara ja fa 39 anys, pertany al moviment internacional de Pueri Cantores. Aquest estiu Granollers ja va tenir un tastet acollint a tres cors un d’Alemanya, un de Polònia i un de Francès que van oferir un concert en motiu del 42è Congrés Internacional de Pueri Cantores que va tenir lloc de l’11 al 15 de juliol amb la participació de més de 4.000 cantaires cristians de tot el món.

Enguany el cor convidat de la Federació Catalana de Pueri Cantores és l’escolania de Sant Esteve de la Garriga, sota la direcció de la Marta Torrents.
La Coral Albada hi participarà amb les seves formacions de Sol ixent petits, dirigits per Raquel Rios; Sol ixent, amb la batuta de Joana Martínez i Borja Grèbol, i Coral Albada, sota la direcció de Daniel Casas.

A més, el concert, que se celebrarà a les 17.30 h a l'església de Sant Esteve i tindrà les nadales com a protagonistes, comptarà amb el mestre Vicenç Prunés a l’orgue i piano. Els actes, oberts a tothom, també inclouen una missa cantada al migdia, i un dinar de germanor per als cantaires en els locals de la rectoria.

La trobada comptarà amb la presència d'Ester Lara, presidenta de la Federació Catalana de Pueri Cantores; Josep M. Torrents, en representació de la Federació Internacional de Pueri Cantores, i Ariadna de Casacuberta, presidenta del Moviment Coral Català.

Edicions locals