Aldi inaugura un nou supermercat a la ronda Sud

El nou establiment compta amb 1.200 metres de superfície comercial

Economia

L'alcalde i alguns regidors van participar en la inauguració
L'alcalde i alguns regidors van participar en la inauguració

La cadena de supermercats Aldi va inaugurar dimecres un nou establiment a l'entorn de la ronda Sud. La nova botiga, que substitueix l’anterior establiment del carrer Palautordera, instal·lat a la ciutat el 2002, compta ara amb 1.200 metres quadrats de superfície comercial i més de 90 places d’aparcament disponibles per als clients.

L’horari del nou establiment, que ha incorporat sis persones a la plantilla que ja treballava a la botiga antiga, és de dilluns a dissabte de 9 a 21 h i, segons apunten des d'Aldi, ofereix més de 2.500 referències de productes d’alimentació, drogueria, higiene i basar, entre els quals més de 200 productes ecològics i un ampli assortiment de productes de marques pròpies.

L'alcalde, Josep Mayoral, destacava en la inauguració de l'establiment que Aldi "ha sabut reconvertir un espai degradat de la ciutat, l'ha dinamitzat econòmicament i ha donat qualitat urbana a l'entorn de la ronda Sud". Mayoral també destacava que el nou supermercat, que "ofereix més i millor oferta comercial a la ciutat", està "a només 15 minuts de la Porxada", i demanava als seus responsables que "s'impliqui en la vida de la ciutat".

Per la seva banda, el responsable d’expansió d’Aldi, Alexandre Pagès, reafirmava l’aposta de la cadena per Granollers i expressava la seva confiança que aquesta nova botiga "tindrà una magnífica acollida i permetrà als veïns i veïnes continuar disposant d’una bona alternativa a l’hora de fer la seva compra familiar quotidiana a la ciutat".

Actualment, la cadena alemanya de supermercats compta amb 61 establiments a Catalunya, 35 dels quals a la demarcació de Barcelona i 1 al polígon El Ramassar.

Edicions locals