Comerços buits del centre es converteixen en aparadors d'art i disseny

La Casa Clapés i l'antiga Pastisseria Torres acolliran la quarta edició de la mostra #SPAMDARTS

Cultura, Economia

L'antiga Pastisseria Torres, convertida en aparador d'art i disseny
L'antiga Pastisseria Torres, convertida en aparador d'art i disseny

La Casa Clapés i l’antiga Pastisseria Torres, a la plaça de la Porxada, es convertiran en aparadors d’art durant les festes de Nadal amb la quarta edició de la mostra d’art i disseny #SPAMDARTS.

La mostra, nascuda de la mà dels artistes residents el 2013 a Roca Umbert per donar a conèixer els projectes desenvolupats durant el curs a l'Espai d'Arts, es trasllada ara al centre per ocupar dos locals comercials buits que durant uns dies tindran un ús cultural i artístic: La Casa Clapés i l’antiga Pastisseria Torres.

Aquests espais difondran l’obra de 15 artistes vinculats a galeries i espais de creació contemporània de la ciutat com són l’Espai d’Arts, la Galeria AB i  Pam deSis. La mostra estarà oberta els dies 22, 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener de 18 a 21 h, i la visita inaugural serà aquest dissabte a les 13 h.

Els artistes participants són Carme Albaiges (escultura); Carles Azcón (pintura); Maria Bartrons (collage); Sylvie Bussières (collage); ECS (pintura i escultura); Lluís Estopiñan (fotografia i pintura); Josep F. Margalef (instal·lació); Alexandre Franquesa (collage) i Mercè Garolera (ceràmica).

També hi participen Àngela Icart (pintura); Jordi Pagès (collage); Nathalie Rey (collage i escultura); Rice (pintura); Pilar Rosado (fotografia i vídeo); Montse Tomàs (pintura i escultura).

 

 

Edicions locals