El KH-7 assalta la pista del líder i se situa provisionalment primer (19-29)

L'equip de Robert Cuesta va fer un excel·lent partit a casa del Rincón Fertilidad Málaga amb 11 gols de Judith Vizuete

Esports

Cop sobre la taula del KH-7 davant el líder.
Cop sobre la taula del KH-7 davant el líder. | Rincón Fertilidad Málaga

GranollersSergi Escudero

Millor no li podia haver sentat el descans d'un mes al KH-7. Ahir a la nit va vèncer per 10 gols, 19 a 29, al fins ara líder de la Lliga Guerreras Iberdrola, el Rincón Fertilidad Málaga, i se situa provisionalment primer a falta que la resta d'equips disputin el seu partit corresponent a la 10a jornada. Però el cop sobre la taula a Carranque ja està donat i, a partir d'ara, les aspiracions de les granollerins no tenen sostre. 

L'equip de Robert Cuesta va anar a remolc en el marcador fins al minut 20, quan va aconseguir posar-se 8 a 9 després d'un parcial d'1 a 4. A partir d'aleshores, es va sentir còmode en el comandament i no li va intimidar estar jugant al feu del líder, el qual no perdia des de la primera jornada, quan va caure per 27 a 28 davant el campió de l'any passat, el Super Amara Bera Bera. El KH-7 va demostrar estar preparat per les grans ocasions, malgrat ser una de les plantilles més joves de la lliga i tenir a pista a dos jugadores encara en edat juvenil, Martina Capdevila i Ona Vila. El resultat en arribar al descans va ser d'11 a 14.

I encara millor van començar el segon temps les granollerines, aconseguint doblar l'avantatge en només 10 minuts per situar un 14 a 20 significatiu, que s'ampliaria en dos gols més en el minut 45 mentre Andrea de la Torre aturava una pilota rere una altra i Judith Vizuete, la màxima golejadora de la competició, perforava la porteria de Da Silva fins acabar el partit amb 11 gols. El partit ja estava sentenciat i s'acabaria segellant per 19 a 29.

Edicions locals