El Mercat de l'Audiovisual arriba als 20 anys i tornarà a centrar-se en la comunicació de proximitat

El MAC se celebrarà el 12 de juny en una única jornada

Societat

El Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), que se celebrarà el 12 de juny a Roca Umbert, commemorarà aquest 2019 el seu 20è aniversari. L'edició s'ha previst en un format d'una sola jornada.

L’organització va a càrrec de l’Ajuntament de Granollers, la Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa Audiovisual Local, i la Generalitat de Catalunya i, per segon any consecutiu, en col·laboració amb l’Observatori de la Ràdio a Catalunya, un organisme vinculat a la Universitat Autònoma de Barcelona.

El MAC 2019 vol incidir de forma especial en el marc en el qual va néixer aquesta trobada professional: la comunicació de proximitat i el territori. El programa tornarà a comptar amb la presència de protagonistes molt rellevants del món de la ràdio i la televisió, proposarà diàlegs al voltant de qüestions d’interès i d’actualitat i acollirà alguna trobada sectorial que propiciï l’encontre de professionals. Com és habitual, el MAC 2019 tindrà un altre potent focus d’interès en la fira tecnològica i de serveis, la Fira MAC.

Tot plegat es desplegarà a diversos espais del complex cultural i de creació Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers (Barcelona), amb una ocupació que supera els 2.000 metres quadrats.

Un nou premi

Una de les principals novetats de la 20a edició és la creació d’una nova categoria de Premis MAC que reconeixeran la tasca dels mitjans de proximitat en l’àmbit de la ràdio i la televisió.

Durant el primer trimestre de l’any es comunicaran les bases i s’obrirà el període de recepció de candidatures.

Edicions locals