La Universitat Popular enceta el segon quadrimestre amb una oferta de 20 cursos

Les matriculacions es poden fer fins al 8 de febrer

Societat

Classe de la Universitat d'estiu de la UPG
Classe de la Universitat d'estiu de la UPG

La Universitat Popular de Granollers (UPG) ha obert les inscripcions del segon quadrimestre, per al qual hi ha una oferta d'una vintena de cursos, alguns que continuen matèries iniciades al primer quadrimestre i altres que són totalment noves. El període de matriculació acabarà el 8 de febrer i les classes començaran l'11 del mateix mes –excepte el curs d'Audició musical que s'iniciarà el 10 de gener i al qual cal matricular-se abans del dia 8–.

Els cursos que es podran seguir a partir de febrer tenen temàtiques diverses, com la filosofia: Llegir filosofia a càrrec de Joan Méndez –dissabte al Gra–, els tallers de pràctica filosòfica de dimarts a la biblioteca de Roca Umbert, Filosofia contemporània amb Rubén Rubio –dimarts al CTUG– i Saber és recordar amb el professor Josep Lluís Samper i la lectura d'un diàleg central de Plató –dimecres al CTUG–. De fet, la majoria de classes s'imparteixen a aquest espai de Roca Umbert.

L'art, la història i la literatura també són matèries importants en l'oferta de la UPG: L'Edat Moderna a Espanya i Catalunya, dimecres amb Diego Valverde; Mitologia, dilluns amb Alba Colomé; Literatura contemporània, dimecres amb Elena Mateos; Claus per entendre l'art contemporani, dilluns amb Vanesa Jiménez, i Història de les dones, dijous amb Mercè Borràs, entre altres matèries. En l'àmbit de les ciències, l'oferta passa per Viure amb salut, dilluns amb Teresa Sánchez Albarracín; Física moderna, dijous amb Àngel López, i Psicopatologia, dijous amb Anna M. Ribalta, entre d'altres.

Edicions locals