Dues persones intoxicades pel fum en l'incendi d'un habitatge

El foc va cremar una habitació d'un pis del carrer Joanot Martorell i el foc va afectar la resta de l'immoble

Societat

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Dues persones van resultar ferides dimecres de caràcter lleu en un incendi registrat en un habitatge del carrer Joanot Martorell 36 de Granollers. El foc va afectar una habitació del segon pis de l'immoble i el fum va afectar la resta de l'habitatge. Van treballar-hi durant una hora tres dotacions dels Bombers. 

Els Bombers van rebre l'avís a les 20.21 h de dimecres, i fins a tres dotacions van desplaçar-se a l'habitatge. El foc va afectar una habitació del segon pis, on va cremar material electrònic, com un ordinador i una impressora, i el fum va afectar la resta de l'habitatge. Arran d'això, un home de 36 anys i una dona de 35 van resultar intoxicats lleus pel fum i van ser traslladats a l'Hospital de Granollers.

D'altra banda, el mateix dimecres els Bombers van fer una sortida de matinada en un habitatge del Camí Ral, on va cremar una lleixa propera a una llar de foc. L'avís va produir-se a les 2 de la matinada i van participar-hi dues dotacions. El foc no va causar ferits.

Finalment, aquest divendres ha cremat un carro ple de cartrons a l'altura del carrer Josep Ventura 23 de Granollers. Una dotació dels Bombers ha participat en l'extinció del foc, que tampoc no ha causat cap ferit.

 

Edicions locals