Gran Centre i Alpina lliuren 200 contes i dibuixos a Càritas

Infants de Granollers van fer els dibuixos que acompanyen els llibres a la jornada de contacontes solidari del dia 30 de desembre

Societat

El lliurament dels llibres i dibuixos a la botiga Re-Integra
El lliurament dels llibres i dibuixos a la botiga Re-Integra | Gran Centre

Divendres, l'associació de comerciants i serveis Gran Centre i l'editorial Alpina feien donació a Càritas, a la botiga Re-Integra del carrer Sant Jaume, d'uns 200 contes i dibuixos per tal que l'entitat els reparteixi, en el marc de la campanya Cap nen sense conte.

Els 200 dibuixos són fruit de la jornada de contacontes solidari que Gran Centre i Alpina van organitzar el 20 de desembre a la plaça Maluquer i Salvador, i en la qual es van explicar contes, jugar a jocs de taula de la mà d'Homoludicus i escoltar un conte en anglès explicat per InOrbis.

Els 200 contes, adreçats a infants de 0 a 8 anys, formen part de dues col·leccions de contes infantils que edita Alpina. Els 200 llibres es repartiran a les famílies dels nens d’acollida que s’acostin a la botiga amb un val per comprar-hi roba.

Van assistir a l’acte a la botiga de Càritas la presidenta de Gran Centre, Laura Sabatés; el gerent de l'associació de comerciants, Ernest Sugrañes; el director de l'Editorial Alpina, Martí Nadal, i les responsables de la botiga de Càritas i del servei d'acollida, Mercè Giménez i Carme Comes.

Edicions locals