La Mútua organitza el torneig solidari d'handbol el 20 de gener

El Fraikin i el KH-7 disputaran partits davant les respectives seleccions catalanes absolutes

Esports

La Mútua organitza el torneig solidari d'handbol el 20 de gener
La Mútua organitza el torneig solidari d'handbol el 20 de gener

Granollers

El Fraikin i el KH-7 BM Granollers, aprofitant l'aturada de la lliga Asobal i la Guerreras Iberdrola, s'enfrontaran diumenge 20 a les respectives seleccions catalanes absolutes, en un acte solidari impulsat per La Mútua de Granollers. Primer serà el torn dels nois entrenats per Antonio Rama, que disputaran el seu partit a les 16.15 h. Un cop finalitzi, sortiran a escalfar les noies dirigides per Robert Cuesta, que jugaran a les 18.15 h. A la mitja part dels dos partits hi haurà un partit de categoria aleví.

L'entrada serà de cinc euros i tota la recaptació anirà destinada a la Fundació Pasqual Maragall, dedicada a la investigació de l'alzheimer. La campanya, anomenada Somriures que Curen i impulsada per La Mútua de Granollers, també compta amb el suport de l'Ajuntament de Granollers i de la Federació Catalana d'Handbol. En l'edició de l'any passat, dedicada a la lluita contra el càncer infantil, es van aconseguir recaptar 7.000 euros.

Serà una bona ocasió per veure a la pista el talent de Judith Vizuete, Antonio García Robledo, Kaba Gassama o Ian Terrafeta.  

Edicions locals