Dilluns es tallarà la cruïlla del carrer Girona amb Francesc Ribas per obres

Per aquest motiu s'anul·larà la línia de bus L3 i es reforçarà la L, de Can Gili a la Torreta passant per l'Hospital

Societat

El tram nord del carrer Girona està en la recta final de les obres
El tram nord del carrer Girona està en la recta final de les obres

A partir de dilluns vinent i fins al divendres 18 de gener, el trànsit romandrà tallat a la cruïlla dels carrers Girona amb Francesc Ribas, amb motiu de les obres d'urbanització de tram nord del carrer Girona i la instal·lació dels serveis subterranis, com la canonada d'aigua potable, serveis d'electricitat i telecomunicacions.

Durant aquests dies només es podrà circular pel carrer de Francesc Ribas, de pujada, en direcció a l'Hospital de Granollers.

El tall afectara la circulació dels autobusos urbans, de manera que s'anul·larà la L3 –plaça Europa-Granollers Centre-La Torreta–, i per la qual cosa s'afegirà un autobús per reforçar el servei de la L1 –Can Gili-Hospital-La Torreta–.

La L21 –Can Bassa-Hospital–, en sentit Can Bassa, i la L22 –Estació de França-Bellavista– en sentit Estació de França, es desviaran pel passeig de la Muntanya i s'anul·laran les parades Minetes i Enginyer, situades al carrer de Girona. Per contra s'habilita una nova parada al passeig de la Muntanya, a tocar de la plaça Font Verda.

A la L6 –Corró d'Avall-Hospital-Granollers Centre–, en sentit les Franqueses, s'anul·laran les parades del passeig de la Muntanya, propera a la plaça Font Verda i també la parada de l'Hospital.

Pel que fa als autobusos interurbans, el tall de circulació també repercutirà en el trajecte de les línies L260 (Granollers - Caldes de Montbui - Moià) i L420 (Granollers-Caldes de Montbui), direcció Caldes, L340 (Granollers - Sant Feliu de Codines), L342 (Granollers - la Garriga - Riells del Fai) i la L348 (Servei Urbà de l'Ametlla del Vallès - Granollers), direcció l'Ametlla, que es desviaran per l'avinguda de Sant Esteve, passeig Colom i Ramon Llull. A més, s'anul·la la parada de l'Hospital.

La L416 (la Garriga - Granollers - Montornès del Vallès), en direcció la Garriga, es desviarà pel carrer de Girona. S'anul·len les parades del passeig de la Muntanya, propera a la pl. Font Verda, i també la parada de l'Hospital.

La setmana següent, del 21 al 25 de gener, continuaran els treballs en la cruïlla, sense talls en la circulació dels vehicles, tot i que es preveu trànsit més lent.

Edicions locals