Joan Dausà exhaureix entrades al TAG amb el seu 'Ara Som Gegants'

El cantautor presenta el seu tercer treball, més instrospectiu, a la sala gran del Teatre Auditori de Granollers

Cultura

Joan Dausà
Joan Dausà | TAG

El 2012 la cançó –que també donava nom al disc– Jo mai mai sorprenia a la crítica i al públic com un dels temes més delicats i intel·ligents sobre els silencis i les decisions vitals. Aquells va ser el punt d'inflexió d'un Joan Dausà fins llavors més centrat en el teatre que en la música, que actuava a sales petites, i que ara ha exhaurit les entrades al Teatre Auditori de Granollers amb la presentació divendres (21 h) de la seva nova proposta.

Després d’un període de tres anys de silenci i reflexió personal, Dausà fa uns mesos tornava a la música amb Ara Som Gegants, el seu tercer disc produït per Santos & Fluren de Blind Records, que va sortir a la venda el passat mes d’abril de 2018. Després de dos discos, dues bandes sonores de pel·lícules, un Premi Gaudí, dos Premis Enderrock, d’omplir el Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música tres vegades en 5 anys, Joan Dausà vol, amb Ara Som Gegants, presentar el resultat d’un viatge interior que busca l’exigència musical i la connexió emocional amb el públic i un directe èpic.

El disc conté 10 cançons de música intimista que miren la vida amb esperança sense abandonar una melancolia vital mostrada en els primers treballs. El nou disc de Joan Dausà, ara més que mai, transmet il·lusió per viure, juga amb una paleta de colors més ampli i amb temes musicalment més elaborats que mantenen la senzillesa i l'observació dels detalls. Una evolució artística coherent sense renunciar a la malenconia i a la emoció dels seus dos discs anteriors, però amb la introducció de temàtiques més socials com la pèrdua dels records a Obriu-me el cap o la superació personal i col·lectiva al tema que dóna títol al disc.

Al TAG Dausà actuarà acompanyat de Fluren a la guitarra i teclats, Núria Maynou al violoncel i Dídac Fernández a la bateria.

Potser Dausà mai mai havia pensat que ompliria sales i festivals d'arreu del país, i que el TAG el rebria com a músic i no com actor.

Edicions locals