JDA creix a Madrid amb un despatx especialitzat en àmbits fiscal i laboral

La firma d'origen granollerí ja supera el centenar de professionals

Economia

Joan Díaz, director del despatx JDA
Joan Díaz, director del despatx JDA

JDA Assessors i Consultors Professionals, amb seu central a Granollers, ha fet un pas més en la seva estratègia de creixement i expansió per consolidar-se entre els 10 primers despatxos de serveis professionals amb seu a Catalunya per volum de facturació i nombre de professionals que hi treballen.

Es tracta de la recent incorporació del despatx madrileny Kronos Asesores, especialitzat en les àrees fiscal i laboral, una operació que permetrà al grup crear JDA Madrid –liderat per Gabriel de la Creu– i superar el centenar de professionals.

La incorporació del despatx madrileny també amplia la cartera de serveis de JDA, que compta amb despatxos a Granollers, Sabadell, Barcelona i Madrid. "No només augmentem la presència de JDA en el mercat, sinó la capacitat de prestar serveis als clients actuals de la firma que requereixin atenció a Madrid i a l'inrevés", apunten des del despatx.

JDA Assessors i Consultors Professionals –bufet d’advocats, assessors fiscals, laboral i consultors per a empreses– va ser fundada fa 30 anys a Granollers per l'economista Joan Díaz, qui assegura que "creixem en serveis per oferir un servei diferencial i d’alt valor als nostres clients i al mercat en general.

Incrementar el negoci i la representativitat, alhora que creixem en capacitats, és un dels pilars de la nostra estratègia de creixement i expansió en serveis i en el territori”, diu Díaz. 

Actualment, JDA forma part de la xarxa internacional de despatxos SFAI, present en més de 70 països i que reuneix més de 200 despatxos i 3.000 professionals.

Enguany JDA ha estat classificat com un dels millors despatxos de serveis legals a Espanya segons el rànquing Expansión 2018 i considerat, per segon any consecutiu, com el millor despatx professional per donar suport legal a empresaris, emprenedors i directius pel comitè d’experts de Prodespachos i la revista Emprendedores.

 

Edicions locals