L'Espai d'Arts obre la temporada d'exposicions amb 'Working as if'

La mostra col·lectiva revisa films de ciència ficció per preguntar-se quin és el futur del treball

Cultura

Cartell de l'exposició
Cartell de l'exposició

Dijous 24 de gener, a les 20 h, a l’Espai d’Arts de Roca Umbert, s’inaugurarà l’exposició Working as if (treballant com si..), comissariada per Sergi Selvas, i en què diversos artistes i pensadors ens proposen revisar films de ciència ficció preguntant-se quin és el futur del treball.

Hi participen els artistes Marina Vishmidt, Oxana Timofeeva, Priscila Fernandes, Sebastian de Line, Sara Martín Alegre, Camille Orny, Luca Carboni, Marta Echaves, Sofía Estévez, Francesc Pujol, Judit Garrell i Natalia Fernández, i cada creador acompanya la seva reflexió d’un projecte cinematogràfic.

Com a activitat paral·lela a l’exposició, el 7 de febrer (20 h), hi haurà la xerrada L’era del postreball: l'excepcionalitat com a dispositiu de govern a càrrec d’Antonio Gómez Villar, i el 23 de febrer s’ha organitzat una visita comentada a càrrec del comissari, durant la qual també es projectarà la pel·lícula Sorry to Bother you en versió original subtitulada.

 

Aquest projecte va resultar guanyador de la convocatòria de comissariat 2017 de l’Espai d’Arts. L’entrada és lliure i l’exposició es podrà veure fins al 24 de febrer.

Edicions locals