Gran Centre i La Caixa donen 10.000 euros als Amics de la Gent Gran

L'associació de comerciants i l'Obra Social La Caixa col·laboren així amb una entitat social de la ciutat

Societat

Acte de lliurament del xec, divendres I Foto: VOTV
Acte de lliurament del xec, divendres I Foto: VOTV

La Fundació Privada Amics de la Gent Gran de Granollers va rebre divendres, de la mà de l'associació de comerciants Gran Centre Granollers i l'Obra Social La Caixa, un xec per valor de 10.000 euros. Les dues entitats col·laboren així amb el projecte social d'una associació arrelada a la ciutat i que enguany celebra el seu 5è aniversari.

L'import solidari que Gran Centre Granollers i La Caixa destinen als Amics de la Gent Gran és part de la comissió que el banc cobra per les compres realitzades durant la campanya de Nadal amb la targeta de l'associació de comerciants. La campanya va començar el 8 de desembre i tindrà continuïtat els propers mesos.

Al lliurament del xec van assistir-hi Òscar Díaz, director de l’àrea de negoci Vallès – Granollers de l'Obra Social La Caixa; Laura Sabatés, presidenta de Gran Centre Granollers; i Albert Quiles, director de la Fundació Privada Amics de la Gent Gran.

Per Sabatés, l’objectiu de la campanya és col·laborar amb una entitat dedicada a millorar la qualitat de vida de les persones grans de la ciutat, “aconseguir recursos perquè puguin arribar a més persones i, sobretot, organitzar més activitats al llarg de l’any”.

En aquest sentit, els diners lliurats als Amics de la Gent Gran permetran formar persones voluntàries per fer acompanyament a la gent gran, organitzar més activitats de socialització per per a les persones grans i invertir més temps en cada acompanyament.

Amics de la Gent Gran és una fundació de voluntariat que lluita contra la soledat i la marginació social de les persones grans mitjançant l’acció de voluntàries i voluntaris que les acompanyen i sensibilitzen la societat. A Granollers està activa des de fa cinc anys, i actualment atén unes 25 persones.

Durant l’any passat, Amics de la Gent Gran va donar suport a tot Catalunya a 1.626 persones grans gràcies a la tasca desinteressada de 1.744 persones voluntàries i l’ajuda de 3.900 persones sòcies i donants.

Edicions locals