VOTV estrena el nou espai d'actualitat 'Hangar 09'

El nou programa inclou reportatges, entrevistes, mirades diverses i atenció al món de les xarxes socials

Societat

VOTV estrena el nou espai d'actualitat 'Hangar 09'
VOTV estrena el nou espai d'actualitat 'Hangar 09'

Vallès Oriental Televisió (VOTV) estrena avui, dimarts, el programa Hangar 09, un espai dedicat a l’actualitat comarcal amb reportatges, entrevistes, mirades diverses i atenció al món de les xarxes socials. El nou espai, presentat per la periodista Anna Ansia conjuntament amb altres redactors de VOTV, s’emetrà de dimarts a divendres a les 20.30 h i amb remissions a les 22.30 i 23.30 h.

Hangar 09 s’ocuparà d’aprofundir en aquells temes que afecten directament a la vida dels veïns i veïnes del Vallès Oriental, tot fent especial atenció als 9 municipis del Consorci de VOTV.

 

Cada dia es tractarà un tema que s’abordarà des de diferents punts de vista, primer amb un reportatge per contextualitzar i explicar la qüestió, i, a continuació, el tema s’ampliarà amb una entrevista al plató. L’objectiu és resoldre totes les qüestions que puguin sorgir relacionades amb el tema tractat, donar detalls que dins la notícia potser no hi han tingut cabuda, oferir una contextualització més global i donar a l’espectador una mirada àmplia i directa de l’actualitat per anar un pas més enllà.

El programa comptarà amb la col·laboració de la resta de mitjans de proximitat del Vallès Oriental –com SomGranollers–, així cada dia un periodista de ràdio o premsa oferirà la seva pròpia mirada de l’actualitat comarcal. Un minut per oferir una mirada diversa i plural del que passa a la comarca.

Seccions

A banda de l’actualitat immediata, Hangar 09 també comptarà amb temes relacionats amb l’actualitat cultural, esportiva i social a través d’entrevistes i reportatges per conèixer de prop totes les realitats que conviuen en el dia a dia dels pobles del Consorci de VOTV.

D’aquesta manera els dimarts l'espectador coneixerà A fons personatges destacats de la comarca de la mà de Gemma Permanyer. Entrevistes personals i en profunditat que permetran descobrir totes les sensibilitats que habiten i conviuen a la comarca

Els dimecres la mirada es posarà a l’esport base. Edu Batlles portarà cada setmana a una Pista esportiva diferent per conèixer de prop les diverses modalitats esportives en les que es forma la canalla. Tots els esports i totes les categories amb una mirada on la formació i la diversitat de gènere són el més important, per això a la pista esportiva de Hangar 09 hi jugaran el mateix paper l’esport masculí que el femení.

Els dijous la cultura i l’oci seran els protagonistes de l’actualitat. A l’Hangar 09 hi haurà una Maleta cultural amb Clàudia Serra, on hi cabran diferents aspectes de la cultura, des de les entitats i associacions que treballen al Vallès Oriental fins als actes o activitats que s’hi fan i les manifestacions artístiques destacades.

I els divendres serà la Línia de sortida de la competició esportiva amb Miki Güell, qui prendrà el protagonisme per explicar-nos les prèvies i les novetats del cap de setmana esportiu.

Edicions locals