Sastre: "Unes ulleres per mirar la ciutat i compartir com volem que sigui"

Junts per Granollers presenta el lema i la imatge de precampanya

Política

El candidat, Àlex Sastre, amb unes ulleres genats de #MiraGranollers
El candidat, Àlex Sastre, amb unes ulleres genats de #MiraGranollers

Junts per Granollers va presentar dimecres la imatge i el lema de precampanya de cara a les eleccions municipals del maig. Com fa quatre anys, unes ulleres seran la imatge que identificaran el candidat –Àlex Sastre les porta des dels 7 anys–, i que simbolitzaran la manera que té la formació de veure la ciutat. El lema de precampanya serà #MiraGranollers, “una manera d’interpel·lar els veïns de la ciutat perquè mirin els barris i carrers i ens facin arribar les seves idees, propostes o queixes”, deia Sastre en la presentació de la imatge.

Després de presentar el mes d’octubre els eixos estratègics del projecte –oportunitats per a les persones, sostenibilitat i espai públic de qualitat i capitalitat–, Sastre assegurava que “ara és moment d’enriquir les nostres propostes amb el màxim de persones de la ciutat”, i en aquest sentit destacava una de les accions que ja han posat en marxa: les visites de districte.

Segons Aleix Agustí, director de la campanya, es tracta d’una fórmula “no invasiva”, que va més enllà del porta a porta i que permet arribar a tots els barris i recollir les propostes dels veïns des de la proximitat. “De moment ja n’hem recollit més de 100”, assegurava. “Són visites que fem en determinats indrets de la ciutat per trobar-nos amb els veïns, dedicar-hi temps i parlar-ne”, afegia Sastre.

El candidat també va remarcar que la visió de Granollers de la formació és “integral”, que va més enllà del centre i que abasta “tota la ciutat, des de Can Mònic fins a Palou”, i en aquest sentit assegurava que la proposta de Junts per Granollers és la “més ambiciosa i engrescadora” per a la ciutat, ja que, segons deia, “l’acció de govern actual, conservadora, està desgastada pel pas dels anys”.

Una candidatura diversa

Pel que fa al nom de la candidatura, Junts per Granollers, Sastre explicava que “les sigles del partit queden curtes per expressar la pluralitat de la ciutat; volem una candidatura àmplia, diversa i transversal, i que alhora lligui amb la idea nítida de país de Junts per Catalunya”.

La formació també ha posat en marxa una nova pàgina web (www.juntspergranollers.cat) en la qual es pot fer un seguiment dels principals eixos programàtics, les activitats planificades, fer arribar les propostes que tingui cadascú o consultar el recull de premsa.

 

Edicions locals