La companyia britànica Segro habilita un gran magatzem logístic a Granollers

El centre està llogat a ID Logistics, operador logístic internacional amb més de 19.000 empleats arreu del món

Economia

La mateixa companyia disposa de diverses naus logístiques de grans dimensions a Mollet del Vallès i Martorelles
La mateixa companyia disposa de diverses naus logístiques de grans dimensions a Mollet del Vallès i Martorelles

La companyia britànica Segro, especialitzada en la gestió, promoció i desenvolupament d'actius logístics i industrials, ha adquirit un magatzem logístic de 28.500 metres quadrats a Granollers. El centre està llogat a ID Logistics, operador logístic internacional especialitzat en sectors com el comerç electrònic, farmacèutic, cosmètica, tèxtil i automoció entre d'altres, amb qui Segro té un acord a llarg termini. ID Logistics, amb 19.000 empleats arreu del món, disposa de prop de 300 instal·lacions en 18 països, i l’any passat va facturar 1.410 milions d’euros.

Segons apunten des de la companyia, l'edifici està construït amb els més alts estàndards de qualitat i compta amb un sistema d'alta prevenció d'incendis, així com segueix els últims estàndards mediambientals, La plataforma disposa de llicència per a l'emmagatzematge de productes d'especial tractament.

La companyia britànica està reforçant els últims anys la seva posició a l’entorn de Madrid i Barcelona i ha esdevingut en poc temps un dels actors més actius en la gestió d’espais per a la logística i la distribució, ja sigui reconvertint instal·lacions industrials o construint-les de nou. En aquest sentit, Segro ha posat en marxa darrerament grans magatzems logístics a Sant Esteve Sesrovires, Mollet del Vallès i Martorelles, des d’on opera el gegant del comerç electrònic Amazon.

David Alcázar, director de Segro Espanya, explica que "l'adquisició d'aquest magatzem a Granollers, un dels principals mercats logístics de Barcelona, ​​és un exemple de la nostra capacitat per fer adquisicions d'instal·lacions que estan fora de mercat amb l'objectiu d'ampliar les fonts d'ingressos i ampliar el nostre sistema de socis amb un client estratègic”.

En aquest sentit, diu Alcázar, Segro “demostra novament el seu interès en la zona del Vallès per la seva ubicació i connexió per a la distribució en el sud d'Europa, a més de seguir prioritzant les ubicacions properes a la gran urbs de Barcelona per crear una cartera de magatzems per a la distribució i logística urbana d'alt valor”.

Edicions locals